Dr. Adrian Dima - Medic primar ortopedie traumatologie

Despre mine

“Descopera lucrurile importante la timp, nu la limita”

Specializat in tratamentul afectiunilor soldului, genunchiului si umarului, Dr. Adrian Dima utilizeaza tehnici avansate artroscopice si chirurgicale clasice pentru a trata afectiuni ale oaselor, articulatiilor si ligamentelor cu obiectivul de a ajuta pacientii sa se intoarca la o viata activa, sanatoasa.

De ce sa alegi Dr. Adrian Dima?

Ma numesc Adrian Dima si sunt medic primar ortoped in cadrul Centrul Medical Sanador.

Ca o scurta istorie a carierei mele, am absolvit facultatea de medicina in Republica Moldova. Ulterior am luat examen de rezidentiat Chirurgie.

Cariera de rezidentiat Chirurgie am  efectuat-o in cadrul  Spitalului Clinic Republican Chisinau sub indrumarea Prof. Dr. Nicolae Gladun, cat si in cadrul Spitalului din Cahul.

Ulterior am luat examen Rezidentiat in Ortopedie Traumatologie Bucuresti si am inceput cariera de rezident la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti sub egida Prof. Dr. Nicolescu Mihai.

Incepand cu 2012 m-am alaturat sistemului Medical Sanador, unde profesez si in prezent.

In cadrul sistemului Medical Sanador, profesez in Clinica Sanador pentru consultatii, investigatii, cat si in cadrul Spitalul Sanador pentru interventii chirugicale (Operatii).

Competenta: Chirurgie Artroscopica

Activitate profesionala

Pe parcursul carierei mele  am devenit membru in mai multe societati medicale romanesti si internationale:

Domeniile mele de interese profesional:

Chirurgie artroscopica miniinvaziva (genunchi, glezna): transplante ligamentare (LIA, LIP, MPFL, LCL, ALL, CC Ligaments) – autogrefe/alogrefe/grefe sintetice, augmentari ligamentare, osoase, tenodeza muschi biceps brahial.

Edoprotezarea: artroplastie de sold si genunchi, revizie artroplastie sold si genunchi

Medicina sportiva = tratamentul leziunilor in cadrul activitatilor sportive atat pe cale artroscopica, miniinvaziva cat si clasica in concordanta cu tipologia leziunilor

Chirurgia piciorului (Hallux valgus, Hallux rigidus, Deget in ciocan, Tailor bunion, Metatarsalgii, Picior plat, Picior cav, nevrom Morthon, maladia Freiberg-Koehler, Maladia Haglund)

Chirurgia mainii: sindrom canal carpian, deget in resort, tumori